• Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren
  • Landgoed Voorhout in Haren

    In opdracht van de eigenaar van deze karakteristieke, op de architectuur van Frank Lloyd Wright geïnspireerde woning is een ontwerp gemaakt voor een nieuw te ontwikkelen landgoed. De belangrijkste opgave hierbij was om de villa, een ontwerp van Cees Gelens, te verbinden met het achterliggende landgoedgebied. Dit is gedaan door een langwerpige zwemvijver als formeel verlengstuk van de woning het landgoedgebied binnen te halen. Op de kop van deze langwerpige zwemvijver is een paviljoen ontworpen dat qua stijl verwant is met de villa. Dit paviljoen is als een parkfollie in het waterrijke landgoed gesitueerd. Dit paviljoen kan als uitvalsbasis voor een zwempartij of als gastenverblijf dienst doen. Basisconcept voor het landgoed is een relatief ruig landschapsbeeld, dat grotendeels door begrazing in stand kan worden gehouden.
  • Landgoed Voorhout in Haren

    In opdracht van de eigenaar van deze karakteristieke, op de architectuur van Frank Lloyd Wright geïnspireerde woning is een ontwerp gemaakt voor een nieuw te ontwikkelen landgoed. De belangrijkste opgave hierbij was om de villa, een ontwerp van Cees Gelens, te verbinden met het achterliggende landgoedgebied. Dit is gedaan door een langwerpige zwemvijver als formeel verlengstuk van de woning het landgoedgebied binnen te halen. Op de kop van deze langwerpige zwemvijver is een paviljoen ontworpen dat qua stijl verwant is met de villa. Dit paviljoen is als een parkfollie in het waterrijke landgoed gesitueerd. Dit paviljoen kan als uitvalsbasis voor een zwempartij of als gastenverblijf dienst doen. Basisconcept voor het landgoed is een relatief ruig landschapsbeeld, dat grotendeels door begrazing in stand kan worden gehouden.
  • Landgoed Voorhout in Haren

    In opdracht van de eigenaar van deze karakteristieke, op de architectuur van Frank Lloyd Wright geïnspireerde woning is een ontwerp gemaakt voor een nieuw te ontwikkelen landgoed. De belangrijkste opgave hierbij was om de villa, een ontwerp van Cees Gelens, te verbinden met het achterliggende landgoedgebied. Dit is gedaan door een langwerpige zwemvijver als formeel verlengstuk van de woning het landgoedgebied binnen te halen. Op de kop van deze langwerpige zwemvijver is een paviljoen ontworpen dat qua stijl verwant is met de villa. Dit paviljoen is als een parkfollie in het waterrijke landgoed gesitueerd. Dit paviljoen kan als uitvalsbasis voor een zwempartij of als gastenverblijf dienst doen. Basisconcept voor het landgoed is een relatief ruig landschapsbeeld, dat grotendeels door begrazing in stand kan worden gehouden.